Zo, dat zit erop! Gisteren heb ik mijn laatste examen gemaakt en nu ben ik vrij tot en met begin september 😀 In de tussentijd heb ik ook nog 2 wedstrijden gelopen:

De eerste van de 2 was een 3000m tijdens de Ter Specke bokaal in Lisse het weekend voor de examens begonnen. Na een aantal rondes viel het tempo stil in mijn groepje en, gezien ik als opdracht had een harde wedstrijd te lopen, heb ik maar kop over genomen, Die paar rondes op kop moest ik helaas op het eind bekopen en ik finishte als 6e in een tijd van 8:30:26. Geen hele slechte tijd maar dat kan natuurlijk wel wat beter, in ieder geval heb ik wel een harde wedstrijd gelopen en het niet op een laatste ronde laten aankomen en dat was ook het plan.

De 2e wedstrijd was afgelopen weekend in Hoorn, een 1500m. De dag voor de wedstrijd had ik nog 2 examens gemaakt en daardoor de hele dag op school gezeten en niet meer gelopen, wat resulteerde in slechte benen op de dag van de wedstrijd. Hoewel de benen erg slecht waren en ik de laatste ronde flink wat verval had, liep ik met een tijd van 3:57:56 slechts 1 seconde boven mijn pr, een teken dat het dus wel goed zit momenteel.

Komend weekend loop ik even geen wedstrijd maar volgende week loop ik een 5000m in Oordegem. Ik heb nu dus ruim drie maanden vrij waarin ik als een echte full-timer ga leven (trainen, eten, slapen) om zo hopelijk weer een mooie stap te zetten.

Recent Posts